Kevät saapuu Paratiisisaareen

24.3.2020
Eira Koivurinta

Kesä ei ole kaukana

Paratiisisaaren kesä alkaa huhtikuussa, kun aurinko lämmittää lempeästi ja muuttolinnut palaavat saaristoon. Suunnitteletko kesäksi firman kesäjuhlia tai kenties omia yksityisjuhliasi? Paratiisisaarelta löydät puitteet niin rentouttaviin työhyvinvointitapahtumiin kuin vaikkapa unohtumattomiin hääjuhliin. Nyt on oikea hetki varata Paratiisisaaren tilat käyttöön kevään ja kesän juhlia sekä kokouksia varten. 

Kysy lisää ja ota yhteyttä suoraan Eiraan, puh. 050 078 7580  sähköposti eira.koivurinta@aijalanrusti.fi


Varaa kevään kokoukset

Aurinko lämmittää ja linnut laulavat – Paratiisisaari heräilee kevääseen. Luonto virkoaa pikkuhiljaa talven jäljiltä ja muuttolinnut palaavat saaristoon. Keväisin Paratiisisaaressa järjestetään tyypillisesti myyntikokouksia ja vaikkapa useamman päivän strategiatyöpajoja.

Vielä ehdit varata tilat oman tiimisi käyttöön!  Lue lisää ja pyydä tarjous >>


Piste hyvinvointipalvelut käytössäsi

Piste Hyvinvointipalvelut tarjoaa tuloksia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kautta. Yrityksen perustaja Veera Salokangas on työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa yli 20 vuotta. 

Voit tilata työhyvinvoinnin asiantuntijan luennon tai workshopin, jossa käsitellään tiimille/työryhmälle ajankohtaista aihetta. Aiheita voivat olla esim. epäonnistumisen kulttuuri ja mokaaminen töissä, muutos ja resilienssi, stressin hallinta, palautuminen ja työssä jaksaminen, palautteenanto tai alaistsidot. Tarvittaessa on myös mahdollisuus käydä tiimin tai yrityksen sisäisiä asioita rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti läpi.

Tilaisuus on mahdollista järjestää ulko- tai sisätiloissa sääolosuhteiden ja tilaajan toiveen mukaan. Myös sisältö on räätälöitävissä sekä aiheen että keston suhteen.

Hinta 400 € + alv. / 60 min tai 500 € + alv. / 90 min.


Uudet aktiviteetit: esittelyssä Bungee ropes

Uudistimme kevään tullen myös aktiviteettimahdollisuuksiamme!  Kaikki uudet aktiviteetit tuottaa monipuolisiin liikuntapalveluihin erikoistunut ANNASport. Bungee ropes on toiminnallinen treeni, jossa harjoitteet tehdään pareittain kuminauhaa hyödyntämällä. Bungee-kuminauha on hauska treeniväline, jonka kanssa syke nousee, hiki virtaa ja keho saa kimmoisuutta. Treeni sopii sekä miehille että naisille, mutta vaatii hyvää peruskuntoa.